Opis
Način upotrebe:
Namakati u vodi oko 16 sati. Isperite sjemenke te ih ravnomjerno rasporedite u klijalište, posudu za klijanje ili slično gdje će sjemenke nabubriti i do 4 puta od svoje veličine. Proces klijanja traje 10-12 dana nakon čega su klice spremne za upotrebu. Prije konzumacije regularno ih isperite, kao što bi i napravili sa salatom. U hladnjaku se mogu držati jedan do dva tjedna.
Sastojci:
Sjemenke heljde (Fagopyrum esculentum) za klijanje iz organskog uzgoja
Napomena:
Proizvod može sadržavati tragove glutena, soje i gorušice.
Uvjeti čuvanja:
Čuvati na suhom, tamnom i hladnom mjestu.
Rok upotrebe:
Istaknut na pakiranju.
Proizvođač:
BAVICCHI S.P.A., Via Della Valtiera 293, 06135, Umbria-Perugia, Italija
Porijeklo: Italija
Recenzije
Još nema recenzija.