Opis
Način upotrebe:
Heljdino brašno se koristi u Japanu i Kini za proizvodnju soba tjestenine, u Francuskoj je poznato kao brašno za izradu tradicionalnih palačinka, ali od njega se mogu raditi i polpete, kruh, kaše, pizze, razna variva, kolači i keksi.
Sastojci: 100% heljdino brašno
Napomena: Proizvod može sadržavati tragove glutena, kikirikija, sezama i orašastih plodova.
Uvjeti čuvanja: Čuvati na suhom, hladnom i tamnom mjestu.
Rok upotrebe: Istaknut na proizvodu.
Porijeklo: Europska unija
Nutritivna vrijednost
na 100 g | |
Energetska vrijednost | 1415 kJ / 334 kcal |
Masti | 1 g |
od kojih zasićene masne kiseline | 0 g |
Ugljikohidrati | 70,6 g |
od kojih šećeri | 0 g |
Vlakna | 10 g |
Bjelančevine | 12,6 g |
Soli | 0 g |
Recenzije
Još nema recenzija.