Opis
Sastojci:
Kukuruzni škrob, rižino brašno, kukuruzno brašno, krumpirov škrob, dekstroza, stabilizatori (Guar guma, E464), krumpirove pahuljice, sušeni krumpir, biljna vlakna ( Psyllium ), krumpirova vlakna, vlakna jabuke.
Može sadržavati pšenični škrob bez glutena.
Recept za bezglutenski bijeli kruh:
U 500g bezglutenske mješavine dodati 500ml mlake vode, 20g svježeg kvasca, 12g soli i 1 žlicu ulja te dobro umijesiti u homogeno tijesto pomoću blendera ili ručno. Uljem premazati kalup za pečenje i u njega staviti pripremljeno tijesto. Ostaviti da se na toplom mjestu diže dok se ne udvostruči. Peći u prethodno zagrijanoj pećnici na 200 °C, oko 45 minuta. Vrh tijesta premažite uljem da dobijete što atraktivniju boju kruha.
Uvjeti čuvanja: Čuvati na sobnoj temperaturi, zaštićeno od izravne sunčeve svjetlosti.
Najbolje upotrijebiti do: Istaknut na pakiranju.
Porijeklo: Mađarska
Nutritivna vrijednost
Energetska vrijednost / Energy value | 1411 kJ / 342 kcal |
Masti / Fat | 0 g |
Od kojih zasićene masne kiseline / Of which saturates | 0 g |
Ugljikohidrati / Carbohydrate | 82 g |
Od kojih šećeri / Of which sugars | 5,1 g |
Bjelančevine / Protein | 1,8 g |
Vlakna / Fiber | 3,3 g |
Sol / Salt | 0,01 g |
Recenzije
Još nema recenzija.